Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Klubtilbud i Skibby
Klubtilbud i Skibby
Sommer og sjpv, vandrutschebane

Klub 200

Klub 200 er et fritidstilbud i Skibby  til alle børn i Frederikssund fra 4. klasse til og med 7. klasse. Vi efterstræber at skabe et klubmiljø med fokus på fællesskaber og gode relationer mellem børn og voksne og rig mulighed for Caféat danne venskaber. 

Vi ligger på sammen matrikel som Marbækskolen men i selvstændig bygning og har vores egen skønne frugthave, multibane og er omgivet af grønne områder som vi værdsætter. Vi er ved at udvikle et godt  samarbejde med skolen og bruger både musiklokale og sportshallerne.

Klubbens mange aktiviteter 

Vi lægger vægt på at børnene har mulighed for at spille computer selv eller mod hinanden men også en mulighed for at være fysisk aktive. Hver måned laver vi et månedsprogram med daglige aktiviteter og ture ud af huset. Vi er så heldige at vi deler en minibus med klub Himmelblå og det giver os mulighed for at tage på ture flere dage om ugen. De daglige aktiviteter er bl.a. sportstuneringer, kreativ værksted, musik, bagning og madhold. Turene ud af huset kan være fiske eller badetur, klub besøg, skøjtehal eller hvad børnene har af ideér og ønsker.

Børn kan tilmelde sig madordningmad færdigt

I klub 200 får kan man tilmelde sig en madordning. Gør man det, kan man få serveret et sundt mellemmåltid hver dag efter skole. Det koster 80,- kr. pr. måned at være med i ordningen, og herved slipper børnene for at have kontanter med i klub. Det er muligt at købe et måltid kontant, og det koster 5,- kr.

I Klub 200 er du velkommen til at kigge forbi til en snak, og vi har altid en kop kaffe på kanden.

Information 

Vores primære informationsvej til forældre og børn er Tabulex. Det er her at nyheder, aktivitetsopslag mv. bliver sendt ud! 
Vi har også en side på Facebook side, hvor spontane beskeder og biller mv. lægge op! 

Her til højre på siden, er det er muligt at tilmelde sig vort nyhedsmail fra denne side. 

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Klub-200