Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Klubtilbud i Skibby
Klubtilbud i Skibby
Flødeskum på lagkagen

Klub 200

Klub 200 er en klub i rivende udvikling. Vi har lagt vægt på at indrette vores nye lokaler så de tilgode ser både drenge og piger og forskellige aldersgrupper. Vi har cirka 120 børn tilmeldt pt. Det er børn hovedsagligt fra Marbækskolen men også børn fra andre skoler i Frederikssund.

Venskaber

Vi arbejder på at alle børn har mulighed for at indgå i fælleskab med andre børn også på tværs af klassetrin. Vi har mange fælles- og holdaktiviteter som kræver at børnene skal samarbejde. Vi lægger vægt på at der plads til leg og vores omgivelser indbyder til det.

Indretning computer

Vi fokuserer på at klubbens rammer er pæne og indbydende så børnene trives og passer på klubbens ting. Vi har et dejligt lyst køkkel alrum som er indrettet i café stil. Til vores ældste klub børn har vi en junior klub hvor de kan have egne aktiviteter og større grad af frihed.

Medbestemmelse

Vi fokuserer meget på medbestemmelse i klubben, det betyder at vores børn ofte er med til at bestemme hvad vi f.eks. skal lave i køkkenet, og hvilke aktivteter der skal på månedsprogrammet. Vi har en idétavle, hvor børnene kan komme med ideer og vi bestræber os på at opfylde børnenes ønsker så de oplever at blive taget alvorligt og have indflydelse.

Konfliktløsning

Vi ønsker at klubbens børn får de redskaber de skal bruge for at kunne løse konflikter og derfor afsætter vi den nødvendige tid når børnene har konflikter indbyrdes. Her i klubben skal man tale om konflikter og børnene inddrages i forløbet med samtaler, løsningsmodeller og fremad rettede aftaler.

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Klub-200/Om-Klub-200